divendres, 30 de setembre del 2011

AQUEST DIUMENGE ES CELEBRA EL DIA MUNDIAL DELS OCELLS

Fauna de Cubelles organitza una trobada a la desembocadura del Foix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles i el Consorci Colls-Miralpeix



 
El Consorci dels Colls-Miralpeix, l’Ajuntament de Cubelles i l’associació Fauna de Cubelles, commemoraran diumenge a les 11h. el Dia Mundial dels Ocells. L’acte consistirà en una trobada a l’espai natural de la desembocadura del Foix per gaudir de la contemplació i estudi dels ocells i aus que habiten aquesta zona humida, o bé hi son de pas en les seves rutes migratòries.

Els objectius d’aquesta jornada, organitzada a escala mundial, són donar a conèixer les amenaces que afecten als ocells i les mesures de conservació necessàries per a la seva supervivència, i conscienciar a la població sobre la importància del nostre patrimoni natural.

Enllàç d'interès: http://www.faunadecubelles.com/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”