dissabte, 24 de setembre del 2011

JEP2011 - AQUEST DIUMENGE - RUTA "LES MASIES DE CUBELLES"


Diumenge 25 de setembre

Concentració a les 10 del matí a la Plaça del Mercat (durada entre tres i quatre hores). Tel.676 38 47 92.

Ruta a peu per diverses masies de Cubelles i visita d’alguna d’elles, amb les explicacions històriques i arquitectòniques d’en Xavier Martínez.

La sortida i l’arribada serà al mateix punt. El recorregut, d’uns quatre quilòmetres, passarà per Can Granell, Les Hortes, Cal Baró, el Molí de la Palma, el Molí Nou, el Molí del Salze, i el destí serà Rocacrespa. Allí es visitarà la quadra i s’oferirà un refrigeri als assistents. Dificultat baixa.


25/09/11 - Ruta "Les Masies de Cubelles"

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”