dimecres, 22 de juny del 2011

ACTIVITATS, CONCURSOS I SERVEIS D'ESTIU A CUBELLES

Activitats, concursos, serveis...Ja ha arribat l'estiu a Cubelles!

EL SERVEI DE SALVAMENT OBRE LA TEMPORADA D'ESTIU, DES DEL 15 DE JUNY
La gran novetat del nou servei és que es cobriran les quatre platges del municipi (Llarga, la Mota de Sant Pere, les Salines i les Gavines), de 10 a 19h. Es manté la temporada baixa (del 15 al 30 de juny i de l’1 al 16 de setembre), durant el qual es cobrirà només el servei a la Platja Llarga i a la de la Mota de Sant Pere. La temporada alta, amb cobertura a les quatre platges, anirà de l’1 de juliol al 31 d’agost i es prestarà a les 4 platges.
Al llarg de la temporada de bany es faran activitats relacionades amb el medi ambient i la platja, destinades a diferents col·lectius com nens, adolescents o gent gran. També hi haurà el servei de bany assistit a persones amb mobilitat reduïda, amb les cadires amfíbies.
Per a més informació: http://salutcubelles.blogspot.com/


NETEJA POPULAR DE LA DESEMBOCADURA DEL RIU FOIX
Diumenge, 26 de juny de 2011
Lloc de trobada: Poliesportiu de Cubelles
Hora: a les 9h del matí
Més informació: http://www.faunadecubelles.com/index.htm


1r CONCURS DE MONOLOGUISTES VILA DE SELLEBUC (CUBELLES)
Consisteix en la participació d’un màxim de 16 monologuistes, tant amateurs com professionals que actuaran en quatre jornades (8, 15, 22 i 29 de juliol). D’aquestes actuacions, un jurat escollit per la entitat “Sellebuc”, escollirà 4 finalistes que defensaran un nou monòleg a la final celebrada el dia 11 d’agost de 2011. Les actuacions es realitzaran en un lloc que es determinarà en el seu moment a partir de les 23h30m.
Per a mes informació consulteu l'enllaç: http://sellebucubelles.wordpress.com/

GUIA D'ESTIU JOVE GARRAF 2011
A la publicació podreu trobar l'oferta d'activitats per a joves de 16 a 35 anys que es duen a terme a l'estiu a tots els municipis del Garraf.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”