dijous, 9 de juny del 2011

AQUEST DISSABTE AL PATI DE PONENT DEL CASTELL DE CUBELLES ARRIBA L’HORA DEL CONTE AMB TITELLES

A Cubelles

AQUEST DISSABTE AL PATI DE PONENT DEL CASTELL DE CUBELLES ARRIBA L’HORA DEL CONTE AMB TITELLES
La Companyia de Mollet porten diversos anys en el món del teatre de titelles amb 9 espectacles produïts per a representar dalt de l'escenari i 1 per a representar al carrer de forma itinerant. Els seus espectacles han viatjat per moltes places, carrers, teatres i ciutats. I han participat en més de 18 Festivals Internacionals de Teatre de Titelles. Han format part dels principals esdeveniments culturals del nostre país participant al Fòrum de les Cultures de Barcelona; Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, la Mostra a Igualada, Festival Internacional de Titelles d'Andorra, Festival Internacional de Teatre de Carrer a Viladecans, la Mediterrània de Manresa, Festival Enclave de Calle de Burgos, Perpinyà, etc.

Actualment formen part de diferents circuits de teatre infantil de Catalunya i els seus espectacles estant viatjant pels diferents teatres de les Comunitats del nostre país com: Madrid, Galícia, Castella i Lleó, País Basc, Aragó, País Valencià, Andalusia, Castella la Manxa, etc... Galiot Teatre, està a punt d'assolir les 1.000 representacions de teatre de titelles !!! Per a més informació consulteu a http://www.galiotteatre.com/


VINE A GAUDIR D’UNA TARDA AMB TITELLES A CUBELLES!!

El maleït castell
En un lloc molt lluny d’aquí, no se sap on, hi ha un país molt petit. A dalt d’una muntanya, un gran castell regnat per un Rei i una Bruixa. Un bon dia, el Rondallaire escapa del castell, arriba a un poble; el Cavaller l’ha sortit a buscar. La bruixa ja té a punt la poció…Aconseguirà convertir-lo en un titella de fil? Potser la gent del poble l’ajudarà.

Galiot Teatre amb El maleït castell
DATA: Dissabte 11 de juny de 2011
HORA: 18:00 h
LLOC: Pati de Ponent del Castell de Cubelles
PREU: gratuït
ORGANITZA: Ajuntament de Cubelles
ACTIVITAT: L'hora del Conte

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”