dimecres, 6 de juliol del 2011

AQUEST DIUMENGE A CUBELLES, DIADA DELS CLÀSSICS!!


Desprès d’haver realitzat el passat diumenge 8 de maig la 3ª Trobada de Vehicles Clàssics amb gran èxit de participació amb més d’un centenar de vehicles, s’ ha decidit realitzar una nova jornada anomenada Diada dels Clàssics.

La Diada dels Clàssics és tracta d’una trobada informal que tindrà lloc a Cubelles el diumenge 10 de juliol al Parc del Prat de Cubelles a partir de les 9,30 hores i durant tot el matí fins a les 14 hores i serà organitzada conjuntament amb l’associació Amics dels Clàssics.

En aquesta trobada es pretén que es concentrin vehicles clàssics de diferents tipologies, cotxes, motos i bicicletes de més de 25 anys. En aquest cas a diferencia de la trobada anual que enguany va tenir lloc a la plaça del mercat, la propera jornada es realitzarà al Parc del Prat de Cubelles (davant de la tèrmica) per tal de dinamitzar la zona que rep gran quantitat de visitants els caps de setmana i els mesos d’estiu. Un dels grans atractius de la zona són la platja de les Salines i la platja de les Gavines i l’àrea de l’skatepark amb les pistes de bàsquet i parc infantil.

Es convida a totes les persones que tinguin un vehicle clàssic de més de 25 anys a participar en aquesta jornada! Entrada lliure.

Per més informació:
Oficina Municipal de Turisme de Cubelles
Plaça del castell, 1
93.895.25.00
turisme@cubelles.org
http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”