dijous, 9 de juny del 2011

AQUEST DIUMENGE XIII DIADA DE LA BICICLETA A CUBELLES




La regidoria d’Esports ultima aquests dies els darrers detalls per a la celebració de la XIII edició de la Festa de la Bicicleta, que se celebra aquest diumenge, 12 de juny. Des de l’esplanada del Poliesportiu municipal arrencarà una comitiva d’un màxim de 1.200 bicicletes que faran un recorregut per la vila per acabar al mateix lloc de sortida cap al migdia.

Com en l’any anterior, l’inscripció prèvia es realitza online, tot i que els participants també podran inscriure’s el mateix dia de l’acte, el 12 de juny de les 9 a les 10.15h., minuts abans del tret d’inici del recorregut des del Poliesportiu municipal. Tot i això, la participació es limita a les primeres 1.200 inscripcions.

Per a més informació, consulteu l'enllaç: http://www.cubelles.cat/content/view/3497/17/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”