dijous, 23 de setembre del 2010

NOVES PROPOSTES A L'AGENDA DE CIRC

CIRCE, Festival de circ en cooperació per un festiclown a Palestina

El 1, 2 i 3 d’octubre el festival CIRCE convertirà Santa Coloma de Gramenet en una gran pista de circ per recaptar fons per al projecte “FestiClown Palestina; el I Festival Internacional de Clown a Palestina”.

25 companyies i artistes ompliran els carrers, teatres, places i casals de Santa Coloma amb 28 propostes culturals i espectacles durant els tres dies que dura el festival.

Totes les activitats seran gratuïtes, excepte dues actuacions que serviran per recaptar fons per a la celebració del FestiClown Palestina; la Gala per Palestina que se celebrarà el dissabte per la nit al Teatre Sagarra i contarà amb les actuacions de Tortell Poltrona, Jango Edwards i Cristi Garbo, Pablo Muñoz i Alba Sarraute; i l’espectacle de cloenda “The Best off” de Leo Bassi el diumenge 3 d’octubre també al Teatre Sagarra.

Si vols més informació, consulta l'espai web: circe circus 2010 (Consulta más información)


CIRCE, Festival de circo en cooperación por un festiclown en Palestina

El 1, 2 y 3 de Octubre el festival CIRCE convertirá Santa Coloma de Gramenet en una gran pista de circo para recaudar fondos para el proyecto “FestiClown Palestina; el I Festival Internacional de Clown en Palestina”.

25 compañías y artistas llenarán las calles, teatros, plazas y casales de Santa Coloma con 28 propuestas culturales y espectáculos durante los tres días que dura el festival.

Todas las actividades serán gratuitas, excepto dos actuaciones que serán para recaudar fondos para la celebración del FestiClown Palestina; la Gala por Palestina que se celebrará el sábado por la noche en el Teatro Sagarra y contará con las actuaciones de Tortell Poltrona, Jango Edwards y Cristi Garbo, Pablo Muñoz y Alba Sarraute; y el espectáculo de clausura “The Best off” de Leo Bassi el domingo 3 de octubre también en el Teatro Sagarra.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”