dijous, 2 de setembre del 2010

EL 10 i 11 DE SETEMBRE - FESTA DE LA VEREMA A CUBELLES

Ja podeu trobar el programa d'actes de la Festa de la Verema 2010 a les oficines municipals.

VINE A GAUDIR DE LA FESTA DE LA VEREMA DE CUBELLES! VINE A LA PLAÇA DEL MERCAT!

Destaquem:

Divendres, 10 de setembre de 2010
Inauguració oficial de la XXIII Festa de la Verema, a les 19.00 hores. Al llarg de la nit és farà la Presentació de les Pubilles 2010, el lliurament dels Pàmpols de Plata i la Tradicional Trepitjada de Raïms i Tast del primer Most. A partir de les 23.00hores, Ball amenitzat per l’Orquestra Aquarium.
Dissabte, 11 de setembre de 2010
A partir de les 11.00 hores 10a Trobada de Col•leccionistes de Plaques de Cava. Durant tot el dia podreu trobar diverses activitats per tota la familia i exhibicions; com el Rècord de Catalunya d'esport rural. A partir de les 23.00hores, Ball amenitzat pel Grup Quartz.

El 10 i 11 de setembre, Exposició d’Eines de Boter a càrrec de Francesc Pujadas

Consulteu el programa d'actes: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”