dijous, 16 de setembre del 2010

L'AGENDA FAMILIAR DE FESTES I ACTIVITATS A PROP TEU

A Calella, el 19 de setembre de 2010
L'espectacle familiar "Papirus" inicia la seva gira a Calella. La companyia Xirriquiteula Teatre presenta “Papirus”, un espectacle familiar en què grans i petits descobriran, amb humor i tendresa, que de les coses més petites poden sorgir les coses més grans. Horari: 12h. Lloc: Sala Mozart, Esglèsia, 91.

A Sant Feliu de Llobregat, el 19 de setembre de 2010
La Baldufa, comença a Sant Feliu de Llobregat la gira de "Cirque dèjà vu". És un espectacle adreçat a tots els públics que parla de la vellesa, de l’amistat i del circ. Horari: 12h. Lloc: Teatre del Centre Parroquial, Pi i Maragall, 6-8.

A Manacor, del 24 al 26 de setembre de 2010
CIRC CRIC - GIRA 2010: Fira de Teatre de Manacor. Horari de funcions: 19h.

A Barcelona, del 23 al 26 de setembre de 2010

Per La Mercè 2010 arriben activitats molt diverses. Trobareu LA TRADICIÓ, L'ART AL CARRER, LA MÚSICA, ELS MUSEUS, ELFOC...Consulteu la Programació: MERCÈ 2010


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”