divendres, 10 de setembre del 2010

AVUI VINE A GAUDIR DE LA FESTA DE LA VEREMA 2010 A CUBELLES

Una vegada més, l’escenari central de la Festa de la verema serà la plaça del Mercat. Allà s’ubicaran els expositors de vi i cava (Celler Montamat, Jané Baqués, Que Bo i Xof), els de degustació gastronòmica (El Racó de la Vila, Explorer, Kbe Kbo i La Mar Salá) i els de postres (Kbe Kbo i Xof). Com en els darrers anys, els tiquets tenen diferents preus depenent del que inclouen. Així, la copa commemorativa, la degustació de vi/cava, la degustació gastronòmica i els postres costa 5€; la copa i 2 degustacions de vi/cava, 3€; 2 degustacions de vi/cava valen 2€; cada degustació gastronòmica, 2,5€; i cada degustació de postres 1€.

Consulteu la notícia sencera: Inauguració Verema 2010

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”