dijous, 9 de setembre del 2010

AGENDA DEL CIRC, A PROP TEU

EL CIRC CRIC de Gira. Des del 8 de setembre, El Circ Cric va de Gira comença a Palma de Mallorca (del 8 al 19 de setembre) i continuarà a Manacor (del 24 al 26 de setembre). A l'octubre visitarà Girona en el marc del festival Temporada Alta (del 8 a l'11 d'octubre), Olot dins les fires de Sant Lluc (16 i 17 d'octubre), Vic (24 i 25 d'octubre), Tàrrega (del 4 al 8 de desembre), Sant Cugat (de l'11 al 19 de desembre) i Granollers (del 26 de desembre al 2 de gener).
Remarcar que al novembre també, hi haurà l'actuació dels Germans Poltrona al festival de pallassos de Cornellà i una actuació del Cric a Buenos Aires.
Més informació a: www.circcric.com

FIRA TÀRREGA 2010, del 9 al 12 de setembre. La fira és plena d'actes i disciplines diferents, tant de carrer com de sala. Visitaran la fira al voltant d'unes vuitanta companyies nacionals i intercacionals. consulteu més informació a l'espai web: www.firatarrega.cat

PRESENTACIÓ DELS PREMIS ZIRKÒLIKA 2010, un reconeixement als professionals dels circ català. L'acte de premiats està previst a finals de desembre a la ciutat de Barcelona. La presentació, serà aquest divendres 10 de setembre dins els actes de la Fira de Tàrrega, a les 12'30h, a la Llotja (a l'estand 43). Més informació a: www.zirkolika.com

14è FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS DE CORNELLÀ, del 19 al 28 de novembre. MEMORIAL CHARLIE RIVEL. Consulteu més informació, a la nova adreça web del festival: www.festivaldepallassos.com

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”