dimecres, 22 de setembre del 2010

4a Trobada de Destinacions Turístiques SICTED


El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz Novella, ha lliurat, aquest matí, els diplomes del Sistema Integral de Qualitat Turistica Espanyola en Destinació (SICTED) a 482 empreses i serveis turístics de la província.
Durant la trobada s'ha presentat els resultats obtinguts en l'aplicació del projecte de qualitat en destinacions turístiques durant el període 2009-2010 i s'han lliurat els distintius a les empreses certificades, tant les de nova incorporació, com les que renoven la seva certificació.
La jornada s'adreçat a totes les empreses i entitats que han pres part enguany en la implantació del SICTED en 11 destinacions de la província de Barcelona: Berguedà, Garraf, Portes del Montseny, Vic, Vall de Sau Collsacabra, Alta Anoia, Costa de Barcelona-Maresme, Vallès Oriental, Costa del Baix Llobregat, Cardener i Vilafranca del Penedès.

L'objectiu del SICTED és aconseguir una qualitat elevada i homogènia dins la destinació entre els diferents elements o agents que componen l'oferta. Entén el turisme com un tot, fent arribar la cultura de la qualitat en una destinació de forma global a tots els subsectors, tant als estrictament com a la resta de serveis a l'abast del visitant.

L'Ajuntament de Cubelles ha rebut oficialment els 6 certificats de qualitat turística en destinació (SICTED) que ja havien estat anunciats el 22 de juny a l'Hotel Subur Marítim de Sitges. Les platges Llarga i Mota, l'exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, la Policia Local i les oficines de turisme de Cubelles.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”