dijous, 5 d’abril del 2012

VINE A DESCOBRIR CUBELLES I LES ACTIVITATS DE LA SETMANA SANTA AMB FAMÍLIA!!

CIRC ALEX ZAVATTA
Del 6 al 9 d’abril el Circ Alex Zavatta visita Cubelles. Instal•lat al Parc del Prat. Horaris de les funcions: Divendres: 18’30h Dissabte i Diumenge: 17h i 19’30h Dilluns: 17’30h. INFORMACIÓ I RESERVES, tel. 635709973

PROCESSÓ DEL VIA CRUCIS
Divendres 6 d’abril, a les 22 h. arrenca una nova edició del Via Crucis de Cubelles, que organitza la confraria d’aquesta processó. Els organitzadors d’aquesta tradició, recuperada a les acaballes dels anys 90, recomanen deixar una llum dels balcons per on transcorre la comitiva per donar una solemnitat a l’acte religiós.
El recorregut de la processó és el següent: c/ Àngel Guimerà, Plaça de la font, c/ de Sant Antoni,c/creu, c/Gallifa, passeig Vilanova, plaça Jaume Marsé, c/Sant Antoni, c/ Àngel Guimerà, passeig Narcís Bardají, c/ Joan Roig i Piera, c/Víctor Balaguer, c/Major i arribada a l’església.

FIRA MEDIEVAL A CUBELLESDISSABTE 7 D’ABRIL I DIUMENGE 8 D’ABRIL DE 11H A 21H AL NUCLI ANTIC.
L’horari de la fira serà de 11h a 21h aprox. Els carrers on s’ubicaran les parades seran: el carrer major, plaça de la vila, c/Anselm Clavé, c/colom i plaça del castell.
Hi haurà diferents tipologies de parades: parades d’ artesania, alimentació, restauració i també hi haurà animació, activitats infantils i passejades en poni.

CANTADA DE CARAMELLESDIUMENGE 8 D’ABRIL A LES 12 HORES A LA PLAÇA DE LA VILA a càrrec del Cor L’Espiga.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”