divendres, 13 d’abril del 2012

ACTIVITAT PER A NENS, aquest dissabte "FEM UN CONTE DE SANT JORDI"

Aquest dissabte...”Fem un conte per Sant Jordi”!!

El Centre Social acollirà dissabte 14 d’abril a partir de les 11h. la presentació de l’activitat Fem un conte per Sant Jordi. Es tracta d’una activitat col•laborativa que ha organitzat el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf en col•laboració amb tots els ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal del Garraf i l’Institut Municipal d’Educació i Treball i on hi han participat més de 5.000 nens i nenes de primària de la comarca del Garraf.

Són contes que s’ elaboren via telemàtica i es poden veure a http://contesantjordi.wikispaces.com/  En l’acte de presentació l’actor Javier Miranda en farà la lectura dramatitzada i es finalitzarà amb un refrigeri.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”