dimarts, 10 d’abril del 2012

L'EXPOSICIÓ D'EN CHARLIE RIVEL AL PROGRAMA "DIVENDRES" DE TV3!!

El programa ‘Divendres’ de TV3, a Cubelles. La setmana del 10 al 13 d’abril s’oferiran continguts locals i connexions en directe des de la plaça de la Vila


El programa de TV3 Divendres s’estableix a Cubelles la setmana del 10 al 13 d’abril en la ruta per diversos pobles i ciutats de la geografia catalana. L’equip que encapçalen Xavi Coral des del plató i Espartac Peran en les connexions in situ dedicarà gran part dels seus continguts a destacar alguns aspectes de Cubelles.
Les connexions en directe es faran a la plaça de la Vila però també s’hi enregistraran continguts que podran comptar amb públic els dies 10 i 11 a partir de les 15:30h. A més, la producció del programa ofereix un autocar de 55 places per assistir de públic al plató en el programa de divendres 13 d’abril. Per acudir-hi cal apuntar-se al llistat que hi ha dipositat al Centre Social fins la tarda de dimarts o l’exhauriment de les places.

Per a més informació consulta la web: http://www.tv3.cat/programacio
Programació prevista per aquesta setmana ...
Dimarts, 10 d'abril de 2012. A partir de les 16'35h conectar amb la TV3.
Des de Cubelles (on serem aquesta setmana), Màrius Serra ens acostarà les Paraules en Ruta, les especificitats de la parla del Garraf. (...) Imprescindible a Cubelles: parlarem de la figura de l'extraordinari pallasso Charlie Rivel, originari d'aquesta localitat, amb Jordi Martínez, Ferran Rañé i Jordi Jané.)


Moment del programa "Divendres" al balcó de l'Ajuntament de Cubelles

Les paraules en Ruta amb Màrius Serra


Moments abans de conectar en directe amb Jordi Jané, Ferran Rañé i Jordi Martínez


Dimecres, 11 d'abril de 2012. A partir de les 16'40h conectar amb la TV3.
Surt a la venda el llibre de Xavier Sardà (...) El peix és la base de la cuina del Garraf; parlem de les propietats nutritives del peix amb la doctora Folch. A Cubelles sabem quina és la tendència en mocadors de vestir; ho descobrim amb Marc Giró i Judit Arnabat.)

Dijous, 12 d'abril de 2012. A partir de les 16'40h conectar amb la TV3.
(...) El llegat dels indians ha estat especialment notable a Cubelles; avui sabrem quins són els productes que ens vénen de les amèriques i quins van ser els que nosaltres els vam aportar. Sabrem què no ens podem perdre quan visitem Cubelles.
Divendres, 13 d'abril de 2012. A partir de les 16'40h conectar amb la TV3.

Com cada divendres, serem fidels a la cita amb "La Riera"; en discutirem els detalls i novetats de la setmana amb l'àvia Remei, Enric Majó, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. (...) I ens acompanyaràn a plató el públic de Cubelles.(..)

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”