dimarts, 17 d’abril del 2012

SETMANA CULTURAL A CUBELLES, del 20 al 30 d'abril de 2012

Arriba la Setmana Cultural a Cubelles. Actes diversos de totes les disciplines culturals ...Destaquem: Els premis del Concurs literari Víctor Alari que organitza Ràdio Cubelles, les portes obertes a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, la Trobada de Puntaires i el Cercavila de l'Agrupació de Balls Populars.

Per a més informació consulteu el programa d'actes: http://www.cubelles.cat/images/Noticies/2012/Cultura/triptic_setmanaculturall.pdf


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”