dilluns, 30 de maig del 2011

SETMANA DE LA GENT GRAN 2011

Del 30 de maig al 5 de juny de 2011, arriba LA SETMANA DE LA GENT GRAN A CUBELLES.
Més informació a: http://www.cubelles.cat/ 

Una activitat diària és el que l’Ajuntament de Cubelles a través del Casal d’Avis municipal han preparat per l’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran. Cada matí, la plaça de la Vila serà escenari d’exhibicions dels alumnes dels cursos de country, sevillanes i castanyoles, ball en línia, taller de memòria, gimnàstica i ioga. A més, el 31 de maig a les 18.30 a l’església de Santa Maria tindrà lloc un Cant Coral amb la participació de les corals dels casals de Sant Pere de Ribes i de Les Roquetes, a més de la coral local Cor l’Espiga.

Durant tota la setmana, el primer pis del Casal d’Avis municipal acollirà l’exposició de les obres dels alumnes del curs de manualitats i pintures. El 4 de juny a les 20h. a la plaça del Castell hi haurà havaneres i rom cremat amb els grups Ultramar i Nuria Berengueres. Finalment, el 5 de juny, es clourà la Setmana de la Gent Gran amb el tradicional dinar de la gent gran.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”