divendres, 27 de maig del 2011

PRESENTACIÓ DEL QUADERN DE PATRIMONI NÚM 14 A SANT PERE DE RIBES

Avui divendres a la tarda, es presentarà al Castell de Ribes l’edició número 14 dels Quaderns de Patrimoni del Garraf, una publicació que edita el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 2004 com a eina de difusió del patrimoni i la cultura de la comarca.

L’acte comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal del Garraf en funcions, Il·lm Sr, Josep Antoni Blanco i la regidora de cultura en funcions de Sant Pere de Ribes, Bàrbara Scuderi. També intervindran Jordina Sales i Natàlia Salazar, autores de la recerca sobre el castell de Ribes, que s'inclou al quadern central d'aquesta publicació.

Després de la presentació, hi haurà dues visites guiades pel castell, una a les 19h. i l'altra a les 19.45h.
27 de maig de 2011
Horari: 18:00h
Lloc: Castell de Ribes
Preu: Gratuït, però s'ha de confirmar assistència enviant un correu a: turisme@santperederibes.cat  o trucant a 938963244 - Més informació: www.ccgarraf.cat  


Us recordem que teniu a la vostra disposició els anteriors números del Quadern de Patrimoni a diverses oficines municipals i museus de la comarca del Garraf, pel preu de 3,50€. I ben aviat aquest darrer número.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”