divendres, 27 de maig del 2011

L'AGENDA A PROP TEU, AVUI ARRIBA TRAPEZI 2011 A VILANOVA

Festival Internacional de Circ i Firaires Trapezi/Vilanova
Del 27 al 29 de Maig 2011 a Vilanova i la Geltrú

Un any més, i ja en van 15, Vilanova i la Geltrú celebra la festa del circ durant l’últim cap de setmana d’aquest mes de maig. Espectacles, música, firaires, actuacions al carrer, cabaret, cine i conferències completen un nodrit programa per a tots els gustos i edats. Acròbates i equilibristes; humor i màgia; especialitats circenses mesclades amb la dansa; trapezistes; pallassos ... tot el món del circ estarà present en aquest Festival de qualitat i reconegut. Més informació: trapezi@vilanova.cat  - http://www.vilanova.cat/  
ESPECTACLES
Consulteu l'àmplia programació del Festival descarregant-vos el programa: http://www.vilanova.cat/doc/doc_28749053_1.pdf

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”