dissabte, 7 de maig del 2011

CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS A CUBELLES


Dissabte, 7 de Maig al camp de fútbol de Cubelles

DIADA CULTURAL AJC 2011
A partir de les 16:00 hores ACTUACIONS DE:  Grallers, Colles castelleres, Batukades, Actuacions de música, Teatre, Pallassos...
Cap al vespre:  Monólegs, Actuació Oriol Cruz (Crackovia TV3), Premis Associació de Joves de Cubelles.I entrada la nit: Balls de hip-hop ... i per acabar concerts tota la nit. (ENTRADA GRATUÏTA) Organitza: Associació de joves de Cubelles.




Diumenge, 8 de Maig a la plaça del Mercat

3a Trobada de Vehicles Clàssics
A partir de les 9,30 hores a la plaça del mercat. Participa a la trobada de Vehicles Clàssics a Cubelles! Vine a veure i recordar els cotxes, motos o bicicletes de més de 25 anys. La trobada la organitza la regidoria de turisme amb la col·laboració de l’associació Amics dels clàssics. Es preveu l’assistència de nombrosos cotxes que aniran arribant a partir de les 09.30 i s’aniran col·locant a la plaça del mercat. A les 13.00 sortiran de la plaça per fer un recorregut per tot el poble. Es convida a totes les persones que tinguin un clàssic a afegir-se en aquesta trobada. Obsequi pels participants!

7è Festival de Can Coral 
A partir de les 18'00 hores a l'Esglèsia Santa Maria de Cubelles es celebra el setè Festival de Can Coral amb la participació de tres coral, l'amfitriona és El Cor l'Espiga.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”