dimarts, 17 de maig del 2011

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2011

Després de la Jornada de Portes Obertes, del passat diumenge 1 de maig de 2011, l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel té previst celebrar el Dia Internacional dels Museus amb visites guiades i el passi d’actuacions de Paulina Schumann, filla d’en Charlie Rivel.

Demà, dimecres, 18 de maig de 2011 celebrem el Dia Internacional dels Museus vine a l'exposició permanent del pallasso Charlie Rivel de 10 a 14hores. A més, dijous 19 (de 17h a 19h) i dissabte 21 (de 11h a 13h)...Vine gratuïtament a descobrir Charlie Rivel i Cubelles. Els nens que vulguin podran participar amb elsTallers de Maquillatge d'en Charlie Rivel amb familia.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”