divendres, 18 de juny del 2010

RENOVACIÓ DEL SEGELL DE QUALITAT DE L’EXPOSICIÓ

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel torna a renovar la certificació de Qualitat Turística en Destinació que atorga la Secretaria d’Estat de Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Enguany, Cubelles rebrà sis distincions. Els equipaments municipals com les Platges Llarga i Mota, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, la Policia Local i les oficines de turisme (Poble i Platja).

L’acte de lliurament de distintius SICTED GARRAF està previst pel proper dimarts, 22 de juny a Sitges.

Per a més informació consulteu: www.garraftour.com

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”