dijous, 10 de juny del 2010

ARRIBA EL FESTIVAL EL GREC 2010, del 13 de juny a l’1 d’agost, a Barcelona

El Grec Festival de Barcelona és un festival de música, teatre, dansa i altres arts escèniques, però no és un esdeveniment reservat exclusivament als adults. Part de la seva programació està pensada per poder-ne gaudir en família i per això inclou espectacles per a tots els públics. Són espectacles que, amb una clara aposta per la qualitat, volen contribuir a formar els espectadors de demà.

Dins la programació de públic familiar del festival trobareu, des d'una òpera que aprofita els recursos lírics i dramàtics del gènere per divertir els més petits de la casa i fascinar els qui els acompanyin, fins a un circ postmodern amb lectures per a espectadors de totes les edats i també espectacles de poesia visual per mirar i badar.

Consulteu l'espai web: EL GREC 2010 BARCELONA

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”