dimecres, 23 de juny del 2010

CUBELLES REP SIS DISTINCIONS DE QUALITAT TURÍSTICA

Les oficines de turisme, la platja Llarga i de la Mota, l’exposició d’en Charlie Rivel i la Policia local obtenen el guardó de qualitat.

El municipi de Cubelles va rebre sis guardons en la gala de lliurament dels certificats de qualitat turística en destinació (SICTED), que es van lliurar el 22 de juny a l’Hotel Subur Marítim de Sitges. Les platges Llarga i Mota, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, la Policia Local i les oficines de turisme van rebre els guardons, amb la presència d’una representació local.Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”