dimecres, 23 de juny del 2010

ARRIBA LA SETMANA JOVE A CUBELLES, del 26 de juny al 3 de Juliol

La Setmana Jove començarà dissabte que ve (26 de Juny), amb una pintada conjunta de grafits, amb els joves de l’Espai Jove de Cubelles i els de Canyelles.

Per segon any, i amb la col•laboració de l’Associació local Free Rock, es farà el “Music On Cubelles”, una mostra de grups locals i de la Comarca, amb l’objectiu de donar a conèixer aquests grups amateurs. A més, durant tota la setmana que ve es faran diversos torneigs de vòlei platja, que organitza l’Espai Jove conjuntament amb l’AMPA de l’IES Les Vinyes; i un Torneig de Tennis Taula Jove, amb el Club de Tennis Taula.

Divendres, 2 de juliol hi haurà sopar a la fresca, organitzat amb la col•laboració de l’entitat El Cubell, on hi haurà també diversos espectacles de monòlegs, mentre que dissabte, 3 de juliol es farà “Raptats”, una sèrie de concerts de rap i de rock, així com una sèrie d’improvisacions en directe, batejades amb el nom de “Batalles de Gallos”.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”