dijous, 17 de juny del 2010

CIRC AMB MÚSICA A GIRONA

Aquest diumenge, 20 de juny de 2010, us informem que a Sant Feliu de Guixols (Girona) podeu gaudir d'un espectacle de circ amb família.

MERCI BIEN!
Un espectacle fresc i divertit, càlid i generós; on es barreja l´acrobàcia, la perxa xinesa, les verticals més atrevides, la música en directe i moltes sorpreses més. Asseieu-vos i gaudiu de les excèntriques maneres que ens proposen aquests personatges. Contempleu com es resolen uns problemes que mai ho han estat. I els convidats especials del dia podran gaudir de la taula d´honor, degustar el món de l´inrevés i participar en la gran orquesta final.
Lloc: Passeig de Mar (Sant Feliu de Guixols)
Horari: 18hores

Consulteu la web: http://www.circcric.com/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”