dijous, 3 de desembre del 2009

NOVA GUIA TURÍSTICA DEL GARRAF

Properament sortirà al mercat , la nova Guia Turística del Garraf editada per Triangle Postals es presenta en cinc idiomes i presenta una estructuració de la informació, tant turística com dels serveis que ofereix la comarca al visitant, prou àgil i entenedora.
Et seu cost serà de 15 euros, la distribució es farà a través de l’editorial, i ben aviat estarà a les llibreries de la comarca.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”