dimecres, 16 de desembre del 2009

AQUEST DIUMENGE, APROPA’T AL NUCLI ANTIC DE CUBELLES


1a FIRETA DE NADAL
El diumenge 20 de desembre, de 10 a 20 h., el nucli antic de Cubelles acollirà la primera edició de la Fireta de Nadal, una petita trobada comercial organitzada per la regidoria de Turisme i amb el suport de l'Associació d'Hostaleria i Comerç de Cubelles.
La dotzena d’expositors confirmats, tan de Cubelles com de fora, oferiran tot tipus d’articles relacionats amb les festes nadalenques: figures de pessebre, tions, plantes, bijuteria, complements, quadres i espelmes, entre d’altres.

CONCERT DE NADAL
El mateix dia 20 a les 19h. el Cor l’Espiga de Cubelles celebra el tradicional CONCERT DE NADAL, amb la participació de la Societat Coral La Igualtat de Gavà i del taller de música Pizzicato. Serà a l’església de Santa Maria a partir de les 19h.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”