dimecres, 16 de desembre del 2009

ARRIBA LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT A CUBELLES



Del 14 al 19 de desembre de 2009


Dissabte, 19: L’acte principal d’aquesta Setmana de la Solidaritat és, un any més, la Fira de Comerç Just, que enguany comptarà amb la presència d’una vintena d’associacions i ong’s que treballen en el camp de la cooperació internacional.
El recinte s’ubicarà novament a l’incomparable marc del nucli antic de Cubelles, i obrirà les portes a les 10 h. i les tancarà a les 20 h.

Destaquem:

A la plaça de la Vila: a les 11h - Xocolatada Popular
A partir de les 11'30h ANIMACIÓ A CÀRREC DEL PALLASSO PEP CALLAU, CONCERT DELS ALUMNES DEL TALLER DE MÚSICA PIZZICATO I DANSES TÍPIQUES DEL PARAGUAI.
A partir de les 18h Batukada amb el grup local Els Novells de Cubelles. Cercavila de percussió de l’Associació cultural Candonbe.

A la plaça del castell:
A partir de les 18h MURALS DE GRAFFITIS DE L’ESPAI JOVE.

Consulteu el programa:

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”