divendres, 4 de desembre del 2009

CUBELLES SERÀ PRESENT A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA DE CANYELLES

L’Ajuntament de Cubelles serà present a la Fira de Santa Llúcia de Canyelles aquest proper diumenge 6 de desembre.

El Consistori ocuparà una de les 250 parades que s’instal·laran al voltant de la Sala Multicultural de les 9h a les 21h. A l’estand de l’Ajuntament, comptarà amb la presència del gegantó Charlie Rivel, hi haurà una mostra d’informació municipal com els darrers números de l’Ajuntament Informa, així com llibres del recull de contes dels participants en diverses edicions del concurs Víctor Alari, el CD que es va editar amb els poemes musicats del poeta cubellenc i molts altres productes de marxandatge de Cubelles i de l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles, que enguany celebra la 7a edició, comptarà a més amb un Arbre dels Desitjos, exposicions i audiovisuals sobre el Nadal, tallers i activitats per a totes les edats, des de passejades en poni i la visita de patges reials fins a cantades de nadales.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”