dilluns, 21 de desembre del 2009

AL DESEMBRE I GENER VIU LES FESTES I ACTIVITATS A CUBELLES

Dimecres 23 de desembre

Espectacle infantil UN NADAL DE PASTORETS, a càrrec de la companyia Teatre Obligatori.
Al Centre Social, a les 18 hores.

Diumenge, 27 de desembre

CONCERT DE NADAL: Estudi XX - Cor
Direcció: Rosa M. Ribera
Lloc: Parròquia de Santa Maria
Horari: a les 18h
Entrada gratuïta

Els dies 28,29 i 30 de desembre, PARC NADALENC!

Parc Nadalenc per a infants i joves al poliesportiu municipal de 10,30h a 13,30h i de 17,00h a 20,00h. Aquesta iniciativa, que es realitza per primera vegada a Cubelles, oferirà llits elàstics, inflables, una ludoteca, rocòdrom amb tirolina i tir amb arc –entre altres activitats- adreçades als infants i joves en l’època nadalenca.

El preu de l’entrada també s’ha adaptat a la situació actual resultant una quantitat molt econòmica, doncs per a un dia té un cost de 3€, amb dret d’accés al matí i a la tarda, i l’abonament per als tres dies és de tan sols 5€.

A més, tan sols pagaran entrada els infants i joves de 3 a 16 anys, els adults acompanyants i els infants menors de 3 anys tindran accés gratuït.

Els dies 23, 24, 29, 30 i 31 desembre, CURS PER A JOVES

Curs d’introducció al món de l’educació en el temps lliure, pensat per als i les joves fins a 17 anys que decideixen formar-se com a monitors de lleure.
El curs té una durada total de 20h. i es realitzarà els dies 23, 24, 29, 30 i 31 desembre de 10 a 14h. Es pot sol·licitar més informació i formalitzar les inscripcions a l’Espai Jove. Tel: 93.895.03.61

Dimarts 5 de gener: CAVALCADA DE REIS

El tradicional recorregut pels carrers més cèntrics de la vila, començarà les 19h, al carrer de la Creu i en poc més d’una hora la comitiva serà a la plaça de la Vila.
RECORREGUT: c. St. Antoni, pg. Vilanova, c. Gallifa, c. Nou, c. Mossén Cinto Verdaguer, pl. de la Font, c. Àngel Guimerà, c. Joan Roig i Piera, c. Víctor Balaguer, c. Major.
Una comitiva que comptarà novament amb la participació dels dotze patges reials i, a més, quinze patges adults que duran els estàndards dels Reis Mags. També els seguiran un bon nombre de carters reials que recolliran els desitjos per al nou any dels veïns i veïnes de Cubelles i membres de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles que lliuraran els fanalets en diferents punts del recorregut. Al balcó de l’Ajuntament rebran de mans de l’Alcaldessa la clau del municipi i seguidament aniran caminant fins a l’església de Santa Maria on acabaran de rebre les darreres cartes dels infants cubellencs.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”