divendres, 27 de setembre del 2013

L’EXPOSICIÓ CEDEIX DURANT UN MES EL NINOT I LA FIGURA DE FUSTA D’EN CHARLIE RIVEL

L’Exposició cedeix durant un mes a l’Escola Josep Andreu Charlie Rivel el ninot i la figura de fusta d’en Charlie Rivel.

Ninot indultat en les festes d'Alacant de 2011

Figura de fusta de Charlie Rivel 

L’Escola Josep Andreu Charlie Rivel demana les dues figures dedicades al pallasso per a donar a conèixer als nous alumnes del centre la figura d’en Charlie Rivel. El ninot i la figura de fusta d’en Charlie Rivel s’exposaran al centre des de l’1 al 31 d’octubre de 2013. 


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”