divendres, 20 de setembre del 2013

AQUEST CAP DE SETMANA VINE A DESCOBRIR AMB FAMÍLIA...

VINE A DESCOBRIR ...El Garraf
La comarca del Garraf integrada per les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella i Canyelles, situada estratègicament a 40 Km al sud de Barcelona i a 45 Km al nord de Tarragona, dotada d’una moderna xarxa viaria, amb una important infraestructura turística i amb un clima privilegiat durant tot l’any, constitueix avui dia un atractiu destí de turisme de qualitat.

Patrimoni i Oferta museística:


SITGES
La Festa de Santa Tecla, el 23 de setembre, coneguda com la Festa Major Petita de Sitges, té la mateixa riquesa, varietat i originalitat a nivell folklòric, i la viuen sobretot els sitgetans més petits, ja que és la porta d'entrada de nens i nenes a la participació en les tradicions locals com a protagonistes.


Aquest cap de setmana, els actes més importants:
. dissabte 21: Xocolatada i Festa Infantil
. diumenge 22: Repicada de campanes i 21 morterets. Processó cívica.
Castells de foc.
Podeu consultar el programa d'actes al web de la Festa Major.
We
b: http://www.sitges.cat/festamajor

A BARCELONA:

JORNADES DE CIRC AL CASTELL DE MONTJUÏC
Els propers dies 21, 22 i 24 de setembre l’Ajuntament de Barcelona organitza en el marc de les festes de la Mercè una nova edició de El Castell del Circ. El Pallasso Leandre, la companyia Los2Play, Bot broject, Els Herrerita, Circ Pànic, Teia Moner i Dudu & Cia son algunes de les propostes catalanes que actuaran a l’aire lliure.
Les actuacions seran de 11.30h a 19.00h. Més Informació a: http://merce.bcn.cat/


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”