dimarts, 2 de novembre del 2010

Albert Aviñó, guanya el 3è Concurs de Relats Curts i Monòlegs de Terror 2010

"Blanc" és el primer premi, que va ser dramatitzat per Daniel Fonoll del Grup de Teatre del Casal de Cultura, amb un muntatge tècnic i sonor de Josep LLuis Villanueva de Ràdio Cubelles

Albert Aviñó ha estat el guanyador del 3è Concurs de Relats Curts i Monòlegs de Terror 2010, amb la seva obra titulada “Blanc”. Albert Avinyó Freixa de Barcelona i que s’ha endut el primer premi valorat amb 200€. Maria Rodríguez Pla de Barcelona s’ha endut el segon premi, valorat en 120€, amb la seva obra titulada “Nora”. I el tercer premi de 80€ ha estat per l’obra “Les quatre parets” de Jordina Navarro Vizcaino de Cubelles.

Consulteu la notícia sencera: PREMIS - 3r Concurs de Terror


 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”