divendres, 29 d’octubre del 2010

AQUEST CAP DE SETMANA, CASTANYADA I HALLOWEEN A CUBELLES

Divendres, 29 d’octubre

AVUI DIVENDRES, GAUDEIX DE LA CASTANYADA A LA PLAÇA DE LA VILA! A partir de les 17:00h els castanyers i castanyeres del grup de joves "El Castell" posaran a la venda castanyes i altres delícies acompanyats de música ambiental!

I DEL HALLOWEEN AL CINEMA MEDITERRANI! QUINA POR!

A partir de les 19:00h "Lliurament de Premis del Concurs de Contes i Relats de Terror de Cubelles" i lectura del Relat Guanyador. L’acte, serà transmès en directe per Ràdio Cubelles i compta amb la participació del Grup de Teatre del Casal de Cultura.


Dissabte, 30 d’octubre

L’HORA DEL CONTE: Aquest dissabte, a les 11:30h. la Biblioteca Municipal Mossén, J. Avinyó tancarà les hores del conte del mes d’octubre. Aquesta darrera edició anirà a càrrec del narrador oral Blai Senabre, qui explicarà el conte “La Maria Castanyera i altres contes de tardor amb una mica de por” a la sala d’estudi de la Biblioteca i amb l’entrada lliure i gratuïta.

L’hora del conte és una sessió durant la qual es narra una selecció de relats de la tradició oral. El narrador porta una maleta plena de contes i coses i a poc a poc, va traient-los i oferint-los al públic assistent, establint un pont, una unió entre el que conta i el que escolta, fent-nos reviure l’antic art de contar/escoltar contes i amb interacció amb els nens i nenes

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”