dissabte, 6 d’octubre del 2012

ACTIVITATS EN FAMILIA A PROP DE CUBELLES


32è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional

04/10/2012 -  07/10/2012

Enguany el Festival Internacional de Música Popular Tradicional (FIMPT) de Vilanova i la Geltrú es trasllada al mes d'octubre coincidint amb un canvi de format del festival, on pren protagonisme la música d'arrel.

L'Auditori Eduard Toldrà, el Foment Vilanoví, el Celler de Can Pujol-La Fassina i l'Ermita de Sant Gervasi seran els escenaris que acolliran els concerts de la present edició del Festival.

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938 154 518
a/e: turisme@vilanova.cat
Web: http://www.vilanova.cat/fimptFestival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
04/10/2012 - 14/10/2012

45è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cinema fantàstic del món i la manifestació cultural amb més ressò mediàtic de Catalunya. Amb una sòlida trajectòria, el Festival de Sitges ofereix al cinema fantàstic d'arreu del món un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció.

Podeu consultar el programa en el document adjunt: programa 2012

Fundació Privada Sitges Festival Int de Cinema
08870 - Sitges
Telèfon: 93 894 99 90
a/e: festival@sitgesfilmfestival.com
Web: http://www.cinemasitges.comI ben a prop Circ Solidari...

II Festival Internacional de Circ Solidari de Santa Coloma de Gramenet

05/10/2012 -- 07/10/2012

CIRCE, el Festival Internacional de Circ Solidari de Santa Coloma de Gramenet de caràcter bianual. 25 companyies i artistes ompliran els carrers, teatres, places i casals de Santa Coloma de Gramenet amb 28 propostes culturals i espectacles durant els tres dies del festival. Enguany, la recaptació íntegra que s'aconsegueixi a través de les aportacions voluntàries del públic als espectacles, es destinarà a dos projectes vinculats al món del circ: un de cooperació internacional (el FEKAT CIRCUS, a Addis Abeba, Àfrica) i un de sensibilització (posada en marxa de la CIRCESCOLA, un espai d'aprenentatge i formació adreçat a infants i joves).

Preu : tots els espectacles són gratuïts

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
08921 - Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 93 462 40 40
a/e: st.colomag@gramenet.cat
Web: http://www.circe.cat

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”