dilluns, 8 d’octubre del 2012

PREMIS CUBELLES PARTICIPA 2012!! PARTICIPA!!

La 1ª Edició dels Premis Cubelles Participa!

Uns premis en els que hem de participar tots els cubellencs i cubellenques. Animeu-vos!

D’una manera senzilla i dinàmica podreu participar en aquests premis que són el reconeixement a la tasca feta per persones físiques, jurídiques, entitats, associacions o col•lectius que al llarg de l’any han destacat per la seva tasca, ajudant a donar un ressò del municipi de Cubelles.

Ara es el moment de la votació a través de la xarxa, tothom pot votar!! Visiteu la pagina web dels premis i voteu als candidats de les diferents candidatures. Podeu votar fins el 31 d’octubre de 2012!!

El jurat que escollirà les iniciatives guanyadores dels Premis C! Participa estarà format per persones relacionades amb les diferents categories i, a més, es comptarà amb la presència dels coneguts Antoni Miquel Lesli –vocalista dels Sírex- i Òscar Dalmau –presentador d’El gran dictat (TV3) i La competència a RAC1-.

Aquests premis es lliuraran el dia 17 de novembre de 2012 al recinte municipal de la Sala Sociocultural situada al carrer Nou, núm. 62 de la vila de Cubelles.

 
Destaquem..

En la candidatura Artístic-Cultural es presenta Paulina Andreu, Paulina Schumann. Un dels mites vivents de les èpoques daurades del gran circ del segle XX. Filla de Josep Andreu ‘Charlie Rivel’ i formada dins de la família, Paulina Schumann encarna la rara i singular emergència de les estrelles femenines del circ. Que com bé sabeu viu a Cubelles.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”