divendres, 4 de maig del 2012

CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS A CUBELLES

DIVENDRES, 4 DE MAIG

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA D'ANTONI PINEDA AL CENTRE SOCIAL
Els anys noranta a Cubelles, aquest serà el període que Antoni Pineda ha escollit per l'exposició de fotografies que s'inaugura aquest divendres al Centre Social. La mostra organitzada pel grup d'estudis cubellencs amics del castell s'ha titulat Imatges de Cubelles de finals del segle XX i es podrà visitar tot el mes de maig, des d'aquest divendres, en l'horari del Centre Social.
Es tracta d'una de les exposicions fotogràfiques en les quals el material exposat és més recent de les que ha muntat Antoni Pineda, tal com ha admès als micròfons de Ràdio Cubelles. L'arxiu fotogràfic d'Antoni Pineda és molt extens, per aquest motiu va haver de centrar-se en alguns temes dels anys noranta a l'hora d'escollir les millors instantànies.
La inauguració de l'exposició Imatges de Cubelles de Finals del Segle XX serà aquest divendres a les vuit del vespre al Centre Social.
Font: Ràdio Cubelles
Detall d'algunes de les fotografies de l'exposició d'Antoni Pineda

LECTURA DE "LLEGENDES D'AQUÍ I D'ALLÀ" A CÀRREC DEL GRUP DE TEATRE DEL CASAL DE CULTURAA les 21hores al pati de ponent del Castell de Cubelles viu al teatre a través de la lectura de "Llegendes d'aquí i d'allà" a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura. Entrada gratuíta.
Últims preparatius abans de la lectura de "Llegendes d'aquí i d'allà", avui a les 21hores
 
DISSABTE, 5 DE MAIG
 
AQUEST DISSABTE L'HORA DEL CONTE A CUBELLES
A les 11:30h a l'escola J.A.Charlie Rivel
"Òscar, el botó" amb la Irene Fernández
 
DIUMENGE, 6 DE MAIG
 
TROBADA DE COTXES CLÀSSIC A LA PLAÇA DEL MERCAT
Aquest diumenge, 6 de maig, tindrà lloc la quarta edició de la Trobada de vehicles clàssics a Cubelles. A partir de les 9:30h. la plaça del Mercat s’omplirà de cotxes, motos, bicicletes, camions i tractors d’una antiguitat superior als 25 anys. Tothom que vulgui participar-hi ha de disposar d’un vehicle clàssic i portar-lo a la plaça del Mercat. Les inscripcions podran fer-se a la carpa que s’instal·larà el mateix dia de la trobada. A partir de les 13h., els vehicles participants faran un recorregut pels carrers del municipi. La trobada l’organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cubelles amb la col·laboració de l’associació Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú.
Font: Ajuntament de Cubelles
Lloc de concentració: PLAÇA DEL MERCAT


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”