dijous, 6 d’octubre del 2011

VINE A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CUBELLES I VIU LA FÓRMULA 1

La Biblioteca Municipal de Cubelles “Mossèn Avinyó” regala durant aquesta setmana, 1 entrada gratuïta al circuit de Catalunya, a cadascuna de les persones que realitzin un préstec d’un llibre o revista.

Amb aquesta entrada es permetrà assistir a diverses curses de fórmula Renault, accés a paddock, tribunes i pàrquings, animacions, simuladors de Formula 1, autografs de pilots, etc.

Per fer els préstec cal portar el carnet d’usuari/a de la Biblioteca.

Biblioteca Municipal de Cubelles "Mn. Joan Avinyó i Andreu"
C/ Colom, 7 - 08880 Cubelles - Tel. 93 895 23 87
e-mail: biblioteca@cubelles.org
Horari: dll-dv: d'11a 13 i de 16 a 20 h. I dss: de 9:30 a 13:30 h.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”