divendres, 7 d’octubre del 2011

AQUEST DIUMENGE VINE A CAMINAR

Diumenge 9 d’octubre
RUTA DE LES DEFENSES DE COSTA DE LA GUERRA (1ª ETAPA: VILANOVA-CUBELLES)
Els participants hauran d’anar directament al punt de trobada, a les 9 del matí. És l’aparcament Ribes Roges, al costat de la Torreblava, a la platja de Vilanova i la Geltrú. Des d’allà, i fins a Cubelles, farem una visita guiada per les fortificacions construïdes durant la Guerra Civil. Activitat organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs. Més informació a: http://www.iepenedesencs.org/

Enllàç d'interès: http://amicscastell.blogspot.com/

L'EXPOSICIÓ VA PARTICIPAR EN AQUESTA RUTA, US ADJUNTEM DUES IMATGES DE CUBELLES!!


Senyalització i punt de vigilància de la costa de Cubelles

Participants a la Ruta de les defenses de costa de la guerra

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”