dimarts, 11 d’octubre del 2011

VINE A DESCOBRIR LA COMARCA DEL GARRAF


EL GARRAF

La comarca del Garraf integrada per les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella i Canyelles, situada estratègicament a 40 Km al sud de Barcelona i a 45 Km al nord de Tarragona, dotada d’una moderna xarxa viaria, amb una important infraestructura turística i amb un clima privilegiat durant tot l’any, constitueix avui dia un atractiu destí de turisme de qualitat.
Situada en la franja costanera entre la Mediterrània, la plana del Penedès i el massís del Garraf, que li confereix identitat pròpia i li presta el seu nom, és un territori amb una extraordinària diversitat de paisatges.

La comarca del Garraf, integrada por las poblaciones de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella y Canyelles, situada estratégicamente a 40 Km. al sur de Barcelona y a 45km al norte de Tarragona, dotada de una moderna red viaria, con una importante infraestructura turística y con un clima privilegiado durante todo el año, constituye hoy en día, un atractivo destino de turismo de calidad.
Situada en la zona de la costa, entre el Mediterráneo, el llano del Penedès y el Macizo del Garraf, que le confiere identidad propia y le presta su nombre, es un territorio con una extraordinaria diversidad de paisajes.

The area of El Garraf, made up by the towns of Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella and Canyelles, is strategically located 40 km to the south of Barcelona and 45 km to the north of Tarragona. With its modern road network, major tourism infrastructure and privileged climate throughout the year, it is today an attractive quality tourism destination.
Located in the coastal area, between the Mediterranean, the plain of Penedès and the massif of El Garraf, which gives it its own identity and provides its name, it is a territory with an extraordinary diversity of landscapes.


Què fer/Qué hacer/What to do

Descobreix el paisatge i els productes de la terra de la comarca del Garraf en una visita guiada
Descubre el paisaje y los productos de la tierra de la comarca del Garraf en una visita guiada
Discover the local scenery and produce of the county of Garraf on our guided tourA SITGES

Sitges 2011 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Del 6 al 16 d'octubre de 2011

El film Eva, òpera prima del director, Kike Maillo obrirà la propera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, que es celebrarà del 6 al 16 d'Octubre. Primer cop, el film inaugural es projectarà en català.
El Sitges'2011 recordarà el desè aniversari del film Intel·ligència Artificial, d'Steven Spielberg. Precisament els dos cartells del festival estan protagonitzats per dos robots, creats pel Professor Hiroshi a Japó, i que recorden els límits entre la realitat i la ficció presents en la pel·lícula d'Steven Spielberg.
La Secció Oficial Fantàstic Panorama, que complementa a la Seccio Oficial Fantàstic a Competició del festival, tindrà com a gran protagonista el final del món, demostrant la paranoia que es viu a la societat actual, un efecte derivat dels atemptats de l'11 de setembre de 2001 als Estats Units i provocat per l'obsessió en l'any 2012. Consulta la Web oficial: http://sitgesfilmfestival.com/cas/

Consulta la Programació del Sitges'2011: http://sitgesfilmfestival.com/cat/programa/pel_licules
Compra d'entrades a Tel-Entrada: http://www.telentrada.com/Telentrada


A ST. PERE DE RIBES

3a EDICIÓ DE TASTS DE VINS I MARIDATGES SANT PERE DE RIBESINFORMA'T DEL CALENDARI D´ENGUANY DELS SOPARS I TAST DE VINS
Per donar a conèixer el vi elaborat a Sant Pere de Ribes i al massís del Garraf i la gastronomia que es fa al nostre municipi, aquest mes d´octubre comença una nova temporada de la programació de Sopars i Tasts de Vins que organitza l´Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la participació de diversos restauradors, bodegues i cellers. Aquesta acció forma part de la iniciativa Productes de la Terra, que inclou diverses accions de promoció del territori amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona.

A continuació podeu veure el calendari on es presenten un total de 27 propostes. Del 7 d´octubre al 3 de desembre. Recordeu que cal fer reserva prèvia trucant als telèfon que s´indiquen.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”