dissabte, 23 de juliol del 2011

GAUDEIX DE LES EXPOSICIONS I LA CULTURA A CUBELLES

Finalitza l'exposició de la JOSS. Que donarà pas a l'exposició titulada:  20 anys de foc i cops

Exposició dedicada al vintè aniversari de les colles de diables i bastoneres de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles, hi serà a la sala d'exposicions del Centre Social del 29 de juliol al 31 d’agost de 10 a 14h. i de 16 a 20h.

La Rectoria un espai per a poder gaudir d'exposicions i d'altres actes culturals, com l'exposició a càrrec de Olga Carreras que comença aquest cap de setmana!

Exposició titulada: “Posant cara als aromes del vi”. Del 23 al 30 de juliol a la Rectoria.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”