dijous, 10 de febrer del 2011

MEMÒRIES DE LA TELE, TORNA A VISITAR CUBELLES

‘Memòries de la tele’ visita Cubelles

El programa Memòries de la tele va ser a Cubelles el matí del 8 de febrer fent la gravació del seu espai Memòries del carrer. Els veïns i veïnes del municipi que ho van desitjar van poder seure a la butaca instal·lada en diversos indrets del nucli antic per parlar dels propis records de la història de Televisió Espanyola. L’emissió es preveu per al proper 23 de febrer.

No és la primera vegada que un equip de Memòries de la tele visita Cubelles, doncs el passat mes d’octubre ja se’ls va poder veure pels carrers més cèntrics recordant la figura de Charlie Rivel, fill predilecte de Cubelles, vila que el va veure néixer.

L’espai s’emet tots els dimecres a les 19h. a la 2 de Televisió Espanyola i poden consultar-se els programes ja emesos al web http://www.rtve.es/television/memories/anteriors/

Font: Ajuntament de Cubelles

Consulteu la notícia sencera: http://www.cubelles.cat/content/view/3826/75/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”