divendres, 11 de febrer del 2011

blog Espai Jove Cubelles: 12 FEBRER INAUGURACIÓ SKATEPARK CUBELLES!!!


L’acte inaugural comença a les 10 del matí amb la tradicional tallada de cinta per part de les autoritats locals i membres de l’empresa constructora de l’equipament. Fins a les 11h s’obriran les inscripcions per al 1r Campionat d’Skateboard de Cubelles, que es realitzarà fins les 17.30h. dividit per mòduls i en categoria sub16 i amateur. Després de l’entrega de premis als guanyadors del campionat els assistents gaudiran dels concerts de Crazy, Rima Alternativa i Hhsie con Charlot.
A més, al llarg de tot el dia es realitzaran activitats paral·leles com una exhibició de graffiti i s’instal·laran parades amb material d’skate i de menjar.

blog Espai Jove Cubelles: 12 FEBRER INAUGURACIÓ SKATEPARK CUBELLES!!!

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”