dimecres, 6 d’octubre del 2010

COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

La iniciativa de la Samarreta Solidària “El Penedès” continua camí de la propera edició de La Marató de TV3, a on van a parar tots els beneficis de la seva venda.
Ara se li han sumat dos nous punts de venda als ja existents: l’Oficina de Turisme de Cubelles i l’Oficina d’Informació del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès. Recordeu que la Samarreta Solidària també es ven en punts de venda puntuals. Properament es vendrà durant la celebració del Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i recentment ha estat venuda a les parades de l’Institut d’Estudis Penedesencs d’Omnium Cultural a Vilafranca del Penedès i a la Fira ECO Sant Cugat Sesgarrigues. Cal fer especial menció i agraïment a la parada que va tenir el blocaire Enric Giner a a Diada de l’11 de Setembre on va arribar a vendre fins a 63 samarretes en només un matí. Recordeu que qualsevol persona pot col.laborar acollint un punt de venda de la Samarreta Solidària “El Penedès”. Només cal que envieu un e-mail a la Penedesfera i demanar-ho.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”