dimecres, 27 d’octubre del 2010

L’AGENDA DE NOVEMBRE, ANEM DE CIRC!

Us recordem diverses festes o activitats a prop teu:


Del 4 al 7 de novembre, 13a Fira Mediterrània de Manresa.
Consulteu més informació: http://www.tradifiramanresa.com/

Del 5 de novembre al 5 de desembre, a la plataforma del Zoo Marí de Barcelona, el Cirque du Soleil, ens porta l’espectacle VAREKAI.

Tertúlies de Circ a la Central de Circ de Barcelona, properament “El circ i els espais autogestionats". Dimecres 3 de novembre, a les 19h. Quin paper tenen els espais autogestionats en el desenvolupament del circ a Catalunya?
Amb Jordi Mas (Cronopis, Mataró), Manuela Gracian (La Makabra, Barcelona), Marta Garcia Cardellach (Tub d’assaig 7,70, Terrassa), Oriol Garriga (Espai Sant Doménech, Manresa) i Diego Díaz (La Nave). Moderadora: Laia Gilabert (Zirkolika i La Fàbrica de Rubí). Més informació: http://www.lacentraldelcirc.cat/


Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat “Memorial Charlie Rivel” se celebra del 19 al 28 de novembre de 2010.
Més informació: http://www.festivaldepallassos.com/web/

Temporada Alta 2010 – FESTIVAL DE TARDOR DE CATALUNYA – GIRONA/SALT Del 1 d’octubre al 12 de desembre. Consulteu més informació: http://www.temporada-alta.net/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”