dilluns, 12 d’abril del 2010

ACTIVITATS ESCOLARS - 36a SETMANA CULTURAL A CUBELLES (del 16 al 25 d'abril de 2010)

ARRIBA LA SETMANA CULTURAL A CUBELLES! Pels més petits i joves, en horari escolar, hi ha diverses activitats que repasem a continuació:

Divendres 16, trobada dels alumnes de 1r i 2n al Cinema Mediterrani amb l'espectacle "ATRAPASOMNIS" de la Cia. El somni del Drac.

Dilluns 19, trobada dels alumnes de P3, P4 i P5 al Cinema Mediterrani amb l'espectacle "LA LLEGENDA DE SANT JORDI", de la Cia. de Titelles Sebastià Vergés.

Dimarts 20, trobada dels alumnes de 6è i 1r ESO a l'IES Cubelles amb l'espectacle "SEGURETAT VIRTUAL", de QQTeatre.

Dijous 22, trobada dels alumnes de 3r, 4t i 5è al Cinema Mediterrani amb l'espectacle "NINOTS DE FANG", de la Companyia Animamundi.


Consulteu tot el programa d'actes: http://www.cubelles.cat/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”