dimarts, 13 d’abril del 2010

ACTIVITATS I LLIBRES - 36a SETMANA CULTURAL A CUBELLES (del 16 al 25 d'abril de 2010)

SETMANA CULTURAL PLENA DE LLIBRES I ACTIVITATS!

Dimarts 20 d'abril, al Centre Social
A partir de les 17'30 hores, taller de labors a càrrec del grup "LABORS DE CUBELLES".

Dimecres 21 d'abril, al Centre Social
A les 18'30 hores, presentació del llibre "DE CERVICALS I ALTRES VÈRTEBRES" i el poemari "TRENAT D'ONADES I REMORS" de l'autora Montserrat Gallart Sanfeliu, de l'editorial Abadia Editors.

Dijous 22 d'abril, al Centre Social
A les 18hores presentació i lectura del conte infantil "QUI DIU LA VERITAT, EL CAVALLER O EL DRAC?" de l'escriptora Montserrat Balada i il·lustrat per Eva Sans, de l'editorial El cep i la Nansa.

Divendres 23 d'abril, al Cinema Mediterrani
A les 19hores lliurament de premis de la 14a edició del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari. El grup de teatre del Casal de Cultura farà la lectura del poemes guanyadors, que seran musicalitzats pel taller de música Pizzicato.

Dissabte 24 d'abril, al Cinema Mediterrani
A les 20 hores, lectura de "POETES DE L'EXILI" a càrrec del grup de teatre del Casal de Cultura. Autora i directora Montse lago.

Per més informació consulteu el programa d'actes: Setmana Cultural Cubelles 2010

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”