dijous, 22 de juliol del 2021

A L'ESTIU VISITA EL CASTELL DE CUBELLES

No us perdeu les visites guiades al Castell de Cubelles!! Informa’t a l'espai de l’Agenda de la web municipal. Consulteu l'enllaç: http://www.cubelles.cat/actualitat/noticies/agenda.htmVisites Guiades al Castell de Cubelles a través d'ARC Gestió Cultural, que es duran a terme tots els caps de setmana, al matí, de les 11.00h. a les 14.00h., cada hora en punt s'iniciarà una visita.

 

Les visites es realitzaran sempre en les mesures de protecció establerta. Es obligatori l'ús de la mascareta durant tot el recorregut de la visita, i cal respectar les indicacions del personal en tot moment. 


Horari
De les 11.00 h. a les 14.00 h. Cada hora en punt s'inicia la visita. Aforament limitat.


Preu
Edat de 0 a 16 anys: Gratuït
Centres educatius i professorat en general: Gratuït
Edat + de 16 anys 4 anys: 4€
Aturats, família nombrosa i família monoparental: 2€

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”