dissabte, 17 de juliol del 2021

ARRIBA LA FESTA MAJOR PETITA DE CUBELLES 2021

 

FESTA MAJOR PETITA 2021

 

Del 12 al 31 de juliol

 • A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, exposició 50 anys del Club Marítim Cubelles 1970-2020.

 

Dimarts,  27 de juliol

 • A les 18.30 h, a la Guingueta platja Mota (Ona Beach), activitat en família Experimentem amb la sorra i l’aigua del mar. Tallers de Turisme Sostenible, el Foix en Família. A través de mètodes científics, els participants aprenen i descobreixen com són les dimensions de les sorres, la seva composició i les característiques principals de l’aigua salada del planeta. Durada: 1 h 30 min. Activitat gratuïta. Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia a cubelles.cat

Dijous 29 i divendres 30 juliol

 • 9a Mostra de Pallassos i Pallasses (consulteu programa específic)

Del 29 de juliol a l’1 d’agost

 • De les 15.00 h., a les 18.00 h., en aigües de Cubelles, 78è Campionat d’Espanya de Patí a Vela Sènior. Organitza Club Marítim Cubelles.

Divendres, 30 de juliol

 • A les 11.00 h., a l’església de Santa Maria de Cubelles, missa Solemne concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels Sants Patrons de la vila, Sant Abdó i Sant Senén, i amb l’assistència de les autoritats municipals.
 • A les 20.30 h, a l’església de Santa Maria de Cubelles, concert 120è Aniversari de la fundació del Cor l’Espiga de Cubelles, amb les corals Cor l’Espiga i Cor Espiga XXI.

Dissabte, 31 de juliol

 • A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, visita guiada al Castell de Cubelles.
 • A partir de les 22.00 h., als Jardins de Can Travé, concert tribut a Queen, Play The Game. Aforament limitat.

Diumenge, 1 d’agost

 • A les 10.00 h., davant de l’Oficina de Turisme de la platja, visita guiada a la desembocadura del riu Foix (activitat i/o taller encara a definir). Durada: 2 h. aprox. Activitat gratuïta i adreçada a adults i infants majors de 8 anys. Recomanem portar calçat adequat, aigua, crema solar, gorra i prismàtics. Places limitades. Cal realitzar inscripció prèvia a cubelles.cat.
 • A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, visita guiada al Castell de Cubelles.
 • A les 18.00h., a la plaça del Castell,  passejada etnobotànica i taller de cosmètica natural. Passejada etnobotànica per descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc), i propietats de les plantes que ens trobarem espontàniament pel camí. Acabarem amb un taller de cosmètica natural per preparar el teu xampú àloe vera a base d’ingredients d’origen natural. Te’l podràs endur a casa! Durada: 2 h. aprox. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a cubelles.cat. Places limitades. Activitat adreçada a adults i infants.
 • A les 20.00 h., als Jardins de Can Travé, Catalunya: Terra de Cants, a càrrec de la Cobla Maricel & Andreu Miret. Aforament limitat.

 

No et perdis les activitats d’interès, et recomanem  que consultis  l’espai de  l'agenda municipal: http://www.cubelles.cat/actualitat/noticies/agenda.htm

NOVETAT: Els tiquets per a poder gaudir de les  actuacions de la Festa Major Petita de Cubelles s'han d'adquirir prèviament  a través del portal entrapolis. Els propers dies consulteu les dates de reserva d’entrades. Es posarà a disposició diverses entrades per a assistir als espectacles i a les actuacions incloses en la programació de la Festa Major Petita, a través del portal entrapolis.com. 


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”